måndag 1 oktober 2012

Sångstund och måndagslek

Den här måndagen började i panik när jag upptäckte att vi sovit lite längre än vad vi borde. Så det var full rulle här hemma med att packa ihop skötväska och regnkläder. Vi fixade frukost till Sebban, klädde på oss, barnen och stuvade in oss i bilen med vagn och all packning för att sen skynda ner till kyrkan för sångstunden.
Vet inte riktigt vad som hänt med tanke på att vi förut ALLTID var bland de första på plats. Nu för tiden springer vi in med andan i halsen och är sist. Måste göra nått åt det.

Efter sångstunden åkte jag och barnen hem till Fia och barnen för lek och mys på eftermiddan. Det blev lunch, lek inne och i lekparken, mellis, mer lek inne, ledsna barn, glada barn, arga barn och mys, mys, mys.

Sist vi träffade dom sov ju Soldan hela tiden så så mycket mys med henne blev det ju inte då. Fia hade ju mycket att ta igen.

Barnen sov som små grisar i bilen hem vilket gjorde att Sebastian var på ett underbart humör när vi kom hem. (Nej!) Men nu är klockan 22:30, båda barnen sover, och imorn är det öppet hus. Så nu ska jag nog gå och sova.

Måste:
1. Ställa klockan på kvällen när vi ska iväg nästa morgon (för att undvika stress och panik)
2. Köpa 4592 stycken nappar till Isolde. Så vi alltid vet vart det finns en.



Sebastian är gladgladglad!


Han är mer gladgladglad......


Och lilla Soldan sover såååå skönt ute i det gröna. (gula, röda, orangea)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar