söndag 21 oktober 2012

Farfarbesök och förkylning

Den här veckan som varit har vi hittat på en hel del. Och typ ingenting alls.
Barnsång och öppet hus står ju alltid på schemat. Erik var ledig i torsdags och då var vi en sväng på stan med mormor. Sebastian tycker att det är så fantastiskt roligt att åka buss så bilen fick vila.
På stan hittade vi present till Bengt-Göran, spritspåsar till mig och muffinsformar till Sebban (som tydligen tycker att bakning ska bli hans grej).

Sen blev det fika på Babettes. Så himla bra att vagnen har mycket plats OCH att det finns en liten låda i hörnet med leksaker i. Kalas.
I fredags hade vi då besök av farfar Bengt på eftermiddagen. Det serverades tacos och kladdkaka á la viktväktarna. På kvällen var det födelsedagskalas hos Blomqvistarna för att fira Ludde som blev 6 år. Tänk, stora killen. Var inte länge sen Erik gick med honom på armen och sövde honom lilla skrutten.

Redan i fredags kände jag att den här förkylningen var på ingång. Icke najjs. Hatar förkylningar. Föder hellre barn än är täppt i näsan typ. Under natten till lördag kom sen febern som ett brev på posten. Och idag har jag haft så ont i kroppen. Som om jag hade feber i en vecka.

Idag har vi inte gjort nånting. Kurerat mig. Men Isolde har fått en superbra Bumbostol. Vi tittade på en sån när vi var i Ullared häromhelgen. Men tänkte att "nej vi behöver ingen sån, vi skiter i det, vi köper nått annat istället". Ångrade oss grymt när vi kom hem. Isolde har ju fått för sig att hon är lite större än vad hon är. För en månad sen redan ville hon sitta rakt upp. Lite tidigt när man bara är 2 månader. Så älskade systeryster införskaffade den här åt oss idag och Isolde älskar den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar