fredag 7 september 2012

Totalt hjärnstopp


Idag har vi haft en riktig familjemysdag.
Vi började med att äta fredagsfrukost, som i det här hemmet är detsamma som måndagtisdagonsdagtorsdaglördag och söndagsfrukost. Dom bästa vanor är dom som består.

Sen begav vi oss till kyrkan för öppet hus. Där Sebastian i vanlig ordning stal leksaker av alla andra barn, skrek som en tiger och fäktades med dom små spöna till fiskespelet.

Hemma igen var det dags för lunch och sovstund för barnen, och Hem till gården för mamman.

När barnen vaknat blev det en tur till ikanohuset. Där skulle jag köpa kläder. Byxor. I storlek. Stor storlek visade det sig. När vi gick därifrån hade jag inga byxor, ångest och kände mig extremt glad över att jag börjat viktväkta i grevens tid. Tröstade mig inne på Ikea istället. ( Vi sålde vårt Wii till Game på ikano så nu hade jag lite pengar att köpa lull-lull för)
Det blev lampor till vårt sovrum och Isoldes "rum" i hallen. Fotoram till ett förstorat kort på Sebban som bebis, en glasskål till tzatziki, sallad eller vad man nu vill. Servetter, batterier, och just det en golvlampa till vardagsrummet.

När vi sen kom hem skulle jag givetvis hänga upp lampan i hallen. Som de flesta vet är ALLT på ikea i byggsats. Till och med lamporna. Satte dit grunkan "koppla" på flojjen "upphäng".

"Prova att tända" sa jag till Erik. Han provade och inget hände. Då vände jag på grunkan och flojjen och sa till Erik att prova tända igen. Inget hände. Jag provade hit och dit, vände och vred och inget hände.

"Lampan kanske är trasig" säger Erik då.
"Ehh jag har visst inte satt i nån lampa än" blev svaret från mig.

Sååå nu är lampan ihopsatt, upphängd, den lyser och jag ska nog träffa en doktor inom en snar framtid.

1 kommentar:

  1. haha gu jag döööör vilken kul lamphistoria! Jag skulle kunna ha gjort EXAKT likadant:-)

    SvaraRadera