tisdag 28 augusti 2012

Öppet hus och lågenergilampor

Igår hade vi Fia med barnen på besök. Det var riktigt roligt. Träffar dom inte så ofta så det är extra kul när vi väl gör det. Härliga killar som inte har ett uns till hörsel. Känns bra att man som förälder inte är ensam om att ha barn som inte hör vad man säger. De flesta föräldrar har det ju precis som man själv har det. Framförallt när barnen är i Sebbans ålder. Första trotsåldern. Härligt härligt. Ser fram emot en sisådär 20 år framöver med trotsålder i olika stadier.

Idag var första öppet hus i kyrkan sen sommaruppehållet. Det var trevligt att se alla igen. Och tänk vad stora alla barn blir när man inte träffar dom på länge. Barn som var små som Isolde är nu innan sommaren, som nu har blivit gigantiska.
Ska Isolde bli så där stor till jul alltså? Ja det kommer hon nog bli. Det funkar ju så tyvärr. Att man blir större när man är mindre.
En liten tanke vore ju att man sen kanske kunde bli lite mindre när man blev större.

Har idag också tagit beslutet att vi måste börja köpa lågenergilampor. Inte för miljöns skull, eller plånbokens, utan för att det är så jäääävla tråkigt att jämt behöva köpa lampor. Så fort man bytt den ena går nästa sönder. Så nu ska jag ut på nätet och leta upp vart de är billigast :) 



Läser lite snabbt på startsmart.se att cannabisrökare riskerar att få sänkt IQ. Trodde man redan hade det när man valde att röka cannabis?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar