måndag 7 oktober 2013

Kvällspromme

Början på den här veckan har varit helt ok. Barnsång på förmiddagen och lek med barnen hemma på eftermiddagen. Härligt är också att Erik jobbar dag den här veckan. Vilket gör att vi får bra kvalitetstid med barnen på kvällarna. 

Jag har börjat läsa för Sebastian på kvällarna, och det är väääldigt svårt att göra när Erik inte är hemma. Isolde är ju inte så vidare värst intresserad av att lyssna på när Pippi ser på pellejönsar och Tommy och Annikas mamma förfäras av att Pippi inte kan uppföra sig på kafferep. Så när Erik är hemma blir det kvällsläsning i Sebbans rum. Erik vill inte läsa, han säger att han är så dålig på att leva sig in. Och jag gör det gärna. 

Idag tog det typ fem rader så sov lillgrisen. Antingen var han trött, eller så läser jag väldigt tråkigt. Gissar på det första. 

Innan läsningen, efter middagen, klädde vi alla på oss och gick ut på en härlig höstpromenad så där på kvällskvisten. Det har vi gjort ända sen Sebastian föddes. Gått på promenad på höstkanten när luften är så härlig på kvällarna. Känns som att det får barnen att sova bättre. Och det kan ju vi verkligen behöva. 

Imorn kommer vi inte (kors i taket) gå på öppet hus. Vi ska till trädgårdsföreningen och träffa lite andra hemmamammor och barn för lek och umgänge. Sen är det som vanligt, lunch i en hast, lämna Sebban på barntimmarna, hem i en hast, söva Soldan, hämta Sebban och sen ska jag jobba. Tur att man aldrig är stressad :P



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar