tisdag 15 oktober 2013

Höst igen

Nu är verkligen hösten här. Och vad mysig den är. Mörk och härligt kylig. Älskar hösten i all sin röd/orangea prakt. Skulle ju gärna haft liiiite mer sommar, men den kommer ju igen. Nu är det tända ljus, mer innepyssel, bakning och långkok som gäller. 

Saft och sylt av sommarskörden är redan färdigt. Så fantastiskt gott att ha hemkokt saft och sylt nu under vinterhalvåret. 

Den här hösten kommer vi ha mycket uppbokat. Det är kyrkaktiviteter, barngympa, knattebio, träning och mycket annat. Nu när Isolde blivit så stor och Erik med största sannolikhet kommer börja jobba hemifrån, dagtid, så kommer det finnas mer timmar till lite egentid för mamman och pappan i den här familjen. 

Ja och så har jag ju börjat jobba lite igen. Fast på ett nytt ställe. Ganska skönt faktiskt. Lite som semester. Så lite extra pengar till kassan, "egentid", OCH barnen och Erik får lite egentid tillsammans. 

Idag har det varit en sån där släng och flängdag. Öppet hus på förmiddagen, hem och äta lunch, köra Sebban till barntimmarna, hem, hämta Sebban, åka och jobba. 

Imorn är vi lediga. Då ska vi nog ut på gatan, kratta ihop en stooor lövhög, och hoppa i den. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar