torsdag 8 mars 2012

Härliga vecka!

Ja den här veckan har verkligen varit riktigt härlig. Kan i ärlighetens namn inte komma ihåg vad vi gjorde i måndags men det var säkert nått riktigt roligt. Kanske var det så att vi hade sovmorgon till nio och inga sura miner till frukost. Sen var vi nog ute i den fina vårsolen och lekte så där underbart så om någon hade tagit kort på oss hade det blivit såna där fina bilder som finns i tidningsreklam för allergivänligt tvättmedel. Där mamman kastar upp barnet i luften och båda skrattar så där mysigt. "Åh vad härligt vi har det som har så rena kläder utan allergiframkallande ämnen".
I tisdags var vi i trädgårdsföreningen och lekte, och Sebban ville hellre vara ute på den leriga gräsmattan än inne på lekområdet. Men mysigt var det.
I går var min älskade lillebror här och fikade. (Ja Rebecca var med också) Hade bakat bullar åt honom efter önskemål. Kardemummabullar. Blev tydligen en riktig hit med tanke på att han åt typ fler än jag kunde hålla
räkningen på.
Idag har vi varit inne hela dagen. Regn och snöblandat regn har öst ner och vi vi har njutit här inne i värmen med djungelboken, djungelboken, djungelboken och lite mera djungelboken. Sen tittade vi på dinosaurietåget och sen på djungelboken. Avsnitten "Bäst i klassen" kan jag snart spela pjäs på. Alldeles själv.
Imorgon ska vi vara bara familjen. Får se vad vi hittar på då. I helgen blir det Stockholm. Hotellvistelse och god mat på restaurang "sjätte tunnan". Berättar om det när vi kommer hem igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar