lördag 18 januari 2014

Kalasuari.

Jo för Januari sätter liksom stämpeln på resten av hela året. Jul och nyår hinner inte lägga sig innan det är dags för dom första födelsedagskalasen. Mamma, pappa, Hampus och Emilia tar hand om Januari. Och alla 4 inom loppet av en och en halv vecka. 

Kalas är ju inte direkt vad en viktväktare längtar efter så här efter julhelgen. Men nu är det bara imorn kvar, sen är det inget kalasande förrens om.......3 (?) veckor när Janne fyller. 

Men för att prata om nått annat. Nu är fixandet och pillandet igång. Inbjudningskorten är på G och det känns bra. Dom kommer bli superfina.  Måste ju börja i tid med tanke på att det inte finns så mycket tid här hemma för mammapyssel. 

Och träningen? Jotack det funkar ganska bra. Kör ju lite träningsvideo a la 80-talet fast modernt. Sebastian och Isolde är också med. Mest ivägen, men som jag brukar säga till Erik är det väl bättre med lite träning än ingen träning. 

Så nu kalasar vi imorn och sen kör vi en ny supervecka. Plus att jag fr.o.m. Måndag ska få träffa min älskade Therese igen. Och inte mindre än 4 ggr i veckan. Måste supa in så mycket jag kan innan hon försvinner till jobbet. 

Puss på er alla! 





1 kommentar: