fredag 29 augusti 2014

Borta i tusen år, men nu är jag snart på banan igen.

Ojojoj, det är typ läääänge sen det bloggares här borta nu. Men till mitt försvar har jag jobbat hela sommaren och lite till. Samtidigt som Erik jobbat heltid. 

Sen har vi då planerat bröllop. Och nu är det bara en vecka kvar. 
Man kan ju lugnt säga att mycket hänt det senare blogginlägget. 

Isolde har fyllt 2. Sebastian har blivit 4. Jag och Erik har blivit.......äldre. 

Barnen har till vår stora sorg fått plats i barnomsorgen. Mina älsklingar ska börja på dagis. Sebastian är jätteexalterad, Isolde lite mindre. Det kommer säkert gå jättebra, dom kommer säkert trivas, men det var inte det här som var planen. Vi skulle ju ta hand om våra barn själva. Inte dumpa över dom på nån annan. Om det bara från regeringens sida kunde skapas fler möjligheter för föräldrar att faktiskt kunna ta hand om sina barn själv. 

Erik blir ju nu arbetslös igen, och framtiden är väldigt oviss. Så vi ska lämna barnen för att vi måste måste. Jag försöker intala mig själv att det kommer bli kanon. Men mitt mammahjärtat brister en aning. 

Så bröllopet. Vi är nog så redo man kan bli. Allt till kyrkan är färdigt och nerpackat.  Nästan allt till festlokalen är färdigt. Det är dukar kvar typ. 

Klänningen är inlämnad för de sista justeringarna, tid är bokat för spraytan, hårfärgning, naglar och hårklippning till barnen. 

Imorn blir det jobb, på söndag ska vi på födelsedagsfirande, och nästa vecka kommer nog bli den mest hektiska, roliga, stressade och mest fantastiska vecka nånsin. Hoppas jag ;)